✔ Gratis verzending ✔ Veilig betalen met iDeal

Retourvoorwaarden

RETOURVOORWAARDEN WEG NA HET WERK

Weg na het Werk is een concept van

Red Loyalty Concepts BV 

Laan van Waalhaven 33
2497GN Den Haag
KVK nummer: 74781642
BTW nummer: NL860023928B01


RETOURVOORWAARDEN

Let op: artikelen van externe verkopers
Voor artikelen van externe verkopers zijn onderstaande retourvoorwaarden niet van toepassing. Artikelen van externe verkopers worden op de website bij de bestelvoorwaarden van het artikel aangeduid als ‘externe verkoper’. De externe verkoper verzorgt de verzending van je bestelling. Houd er rekening mee dat de externe verkoper eigen retourvoorwaarden kan hanteren, De retourvoorwaarden van de externe verkoper zijn altijd minimaal dezelfde als die van Weg na het Werk. Wil je een artikel van een externe verkoper retourneren, neem dan contact op met onze klantenservice, dan helpen wij je zo goed mogelijk.

Artikel beschadigd, incompleet of defect
Neem contact op met onze klantenservice.
Retouren moeten met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijs mogelijk- in originele staat en verpakking verzonden worden. Wij adviseren altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat je deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Daarnaast adviseren we om een bewijs van retourzending te vragen bij het desbetreffende punt. Zie verder de tekst onder "Herroepingsrecht".

Herroepingsrecht
Voor producten geldt een wettelijke zichttermijn van 14 dagen. Tijdens deze 14 dagen mag je het product bekijken en eventueel proberen zoals je dat ook in een fysieke winkel zou kunnen doen. Een pan mag uit de verpakking worden genomen, maar er mag niet mee gekookt zijn.

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. De directe kosten (indien verschuldigd) van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening. Voor de verzending van je retourpakket rekenen wij een bedrag van € 2,95. Retouren moeten met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijs mogelijk- in originele staat en verpakking verzonden worden. Wij adviseren altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat je deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Daarnaast adviseren we om een bewijs van retour zenden te vragen bij het desbetreffende Post NL punt.

Via deze link https://wegnahetwerk.montareturns.com/ kun je binnen het zichttermijn van 14 dagen jouw retour aanmelden. Vul je ordernummer en e-mailadres in, selecteer het artikel dat je wilt retourneren en de reden van retour. En ontvang het PostNL label binnen enkele ogenblikken per e-mail.

Ook kun je gebruik maken van het Europees Modelformulier voor Herroepingmaar dat is niet verplicht.

Op de volgende artikelen is geen zichttermijn van toepassing: 
•    Tijdsgebonden artikelen, zoals tijdschriften en tickets voor een park of evenement *
•    Bederfelijke artikelen, zoals voedsel, bloemen en planten
•    Oorbellen vanwege hygiëne 
•    Cadeau Cards (digitaal) *

* Tijdens de aanschaf van digitale producten geef je door middel van een vinkje aan dat je de overeenkomst niet meer kan herroepen zodra je de e-mail met de digitale producten hebt ontvangen

Aankoopbedrag
Als je product compleet in originele staat met verpakking bij ons binnenkomt, krijg je het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je ons betaald hebt.